Форум за Pixel Art, Photoshop, Illustrator, InDesign, Flash

Векторни програми => Упражнения за CorelDRAW / Illustrator => Темата е започната от: sisaria в Март 07, 2008, 04:31:59 pm

Титла: Плакат на социална тема - Хомосексуализъм
Публикувано от: sisaria в Март 07, 2008, 04:31:59 pm

        За повече стимул може да прочетете темата с наградата, която ще даваме на потребителя, който се е упражнявал най-много в определения от екипа срок - ТУК (http://forum.amazonkibg.info/YaBB.pl?num=1204442573)

       Ако сега започвате работата си с програмата, но имате желанието да се научите, изгледайте първо видеоуроците от плеъра на сайта ни - кликнете на хедъра на форума, за да се прехвърлите.

Задача: Да се направи плакат по дадената тема.

Изисквания: 40х80 см (+ 5 мм за обрязване)

Тема: Хомосексуализъм.

        Идеята е плаката да бъде със социална насоченост и да изразява желанията, живота и страховете на хората с по-различна сексуална ориентация.

        Покажете опитите си в тази тема - сейфате в jpg, оптимизирано за web. Качете ги в интернет, а тук дайте само линк. В случай, че не знаете как да качите на сървър в интернет и да покажете резултата тук, изгледайте видеото “Прикачване на картинки” в плеъра на сайта ни – прехвърлете се, като кликнете на хедъра на форума. Няма ограничение за броя на показаните опити на потребител.

        Ако имате въпроси по време на изпълнението на упражнението, можете да ги зададете в секцията за въпроси за CorelDRAW.

Екипа на www.amazonkibg.info ви пожелава приятни и ползотворни упражнения!