Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - stilisimo

Страници: [1] 2 3 ... 9
1
Ентусиастка
Логото е хубаво, личи си че си Ентусиастка, обаче искам да пробвам едно нещо, затова ако ти дам един шриф, ще може ли да пробваш с него да видим как ще се получи.  :-/

2
Pixel art / Re: Мъж от мечтите
« -: Април 13, 2009, 04:21:20 am »
mimka
Мммм многоо прилича на мен. да си разменим контактите.  ;) :)

boliarka
и на мен ми харесва как ставам. Само малко по-надолу не съм точно така. :\'( :P :o

3
@StorM

Конкурсът е за колаж "Изобретенията на 2010-та"
А идеята ми е била много простичка. Да представя чрез колаж, рисуван прототип на Пежо (2010) като изобретение, на фона на идеята да има място в интернет, където всеки да се учи и рисува, олицетворено като изглед от уебсайта, който също е символ на технологиите, и изобретенията.

Приемете моля Ви, творбата ми като символ на благодарност към хората, които безвъзмездно работят ден и нощ за да си имаме списание, и да можем да рисуваме. Нека спечели най-доброто.  :)

4
3

Малеее, аз съвсем забравих за този конкурс, и че е дошло време за гласуване. Добре, че ми казаха, че го бях отписал. Иначе всички рисунки са много хубави, някой много оригинални.  :)

5
Най много ми харесват *5 *1 *8 *3.  >:(

Ама вчера имах много кофти ден така, че гласувам за № 5.  ;D

Скайп : stilisimo_bg да се обадите да почерпите ако спечелите, мерси преварително.  ;)

6
Много хубави рисунки, всички са страхотни, много ми харесват, много труден избор мисля.

7
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 23, 2008, 04:39:09 pm »
Ммммм Чакайте ме и мен още не съм готов. Много бързате, пък и съм по малък от вас - не е честноо. Момичета такива! :)  :)

8
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 22, 2008, 10:47:03 pm »
Така ето и моите творения. Това е първия вариант за лого в две разновидности, но имам още 10 поне, но не знам кога ще ги направя. Бих искал обаче да уточня, че аз не разбирам от фотошоп, корел, илюстратор и така нататък. Тук съм във форума от любов към смеха.  :)
Дойде време обаче на Вас да Ви е весело.  :-[
Приемам всякакви критики само имайте в предвид, че не разбирам от програмите с които съм работил и не знам английски  също. Направих всичко на шега. Да се посмеем как се вика. Админа да почерпи обаче!  ;D
9
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 16, 2008, 12:33:38 pm »
Леле какво сладко бухалче, много е симпатично. Виждам вкарала си стил - едната вежда да е в друг цвят. Добре е така.
Само малко надписа не се разчита добре - не мислиш ли?

Очите са му много сладки, все едно е прекалил с редбула. Честно казано като го видях за
първи път много се смях. Харесва ми! Браво на теб.  10 X - Аз бих го използвал за сайта като елемент от дизайна му.  [smiley=289.gif] [smiley=263.gif]
Имаме си семейство крава и бухал. Искам повече хора да ги видят.  [smiley=263.gif] [smiley=thumbsup.gif] [smiley=289.gif]

10
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 13, 2008, 09:25:49 pm »
Ммм това ми харесва, идеята да вкараш символика в логото е много добра. Особено, че слънцето е символ на Духа и Живота. Друга наша известена колежка пък искаше да се използват бухалите като символ на мъдростта и знанието. Макар, че в индийската култура слона (моят приятел) също олицетворява това.

Като споменах за милите бухалчета, защо не опитаме да създадем и лого в което има и този символ. Идеята е добра и мисля да участвам, и аз по-нататък малко като се по-освободя от сегашните си ангажименти. Вече имаме доста сполучливи предложения с палитра, четка, слънце, че даже и крава.[smiley=107.gif] [smiley=sm194.gif]

Особено добре си подбрала шрифта, който излъчва подчертано художествен характер. А ние това търсим за да се гордеем всички с нашето лого на Амазонки БГ.

Дерзайте и успех!

11
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 13, 2008, 11:54:09 am »
Мила девойко, избора ми да е крава  е доста умишлен, с цел провокиране на колегите да участват в състезанието. Този закачлив свеж момент трябва да стимулира хората да творят и да се опитат да пробват. Защото често си мислим.

 - "О, аз не мога толкова добре да го направя!"

А това често пъти не е вярно. Хората трябва да опитват, а не първо да прибързват със заключенията.
Важно е участието макар и малко, но редовно.  [smiley=050fa.gif]

12
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 13, 2008, 10:06:50 am »
Така харесва ми идеята ти за лого много е оригинална! [smiley=289.gif]

Идеята буквичката "а" ръкописна да бъде като част от логото и във форма на палитра ми се струва даже много привлекателна именно заради това че е ръкописна и главно художниците в традиционния смисъл на думата все още рисуват с четка и палитра в ръка.

Нужна е още заигравка с буквичката, но безспорно си уцелила най-неприветливия вариант за шрифт. Някой по-разчупен и усмихнат, като този, който аз съм използвал смятам, че ще отива на логото ти.
Въпреки, че и аз съм само участник като  Вас, за да не стане така, че само говоря, се вдъхнових от Вас, и надрасках нещо набързо, за което Ви благодаря.
Надявам се да Ви хареса и да го вземете на сериозно въпреки подчертано веселия му характер или по-скоро учуден. [smiley=vahidrk1.gif]

Приемам всякакви изказвания
13
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 09, 2008, 07:17:42 am »
Не е много размазано все пак ти си го правила, не знам как точно да се изразя да не обидя някой, но мисля, че твоето лого ледена е прекалено ръбато,  много е сухо като материя - технично е. Все едно сме полиграфическа къща или архитектно бюро Не мислиш ли ?

Трябва да е нещо по раздвижено, духовито и мелодично в стил арт изкуство. Все пак сме художници. а не кудожници.   Опитай да вкараш повече импресионизъм в мишката или там с каквото го рисуваш, и вярвам, че може даже да надминеш себе си.

Виждам, че другото твое лого е готово - tcvetelinka.

Явно съм единствения човек който вижда това което се опитваш да изразиш с рисуването си. И така ми харесва поздравления, но защо лицето на човека който си преекспонирала от настроението и желанието си,  е така тъжен. Някак си е оклюмал. Говоря за четката, виждате ли лицето? Прилича леко на индианец.
А иначе като цвят е добро- топло, меко добре пресъздадено.
Може би буквичката "А" ми се вижда малко ръбата. Трябва сякаш да е малко по гъвкава и разчупена, все пак трудно би се сътворила от четката и на най-добрия художник. Но като замисъл и идея  ми допада.

Аз ще спирам, че ще ме убият пак

Надявам се критиката ми да е била градивна и да съм помогнал с малко поне в желанието Ви наистина да впечатлявате хората с вашите творби.
Аз не разбирам много така, че ако не споделяте мнението ми, не ми обръщайте внимание, ами вземете и се упражнявайте за  да станете по-добри. Защото при нас е като в народната мъдрост "лозето не иска молитва, а мотика".

14
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 07, 2008, 12:07:42 pm »
Скъпа "колежке" няма какво да се предаваш, справила си се чудесно.

Идеята е оригинална и тази четка е един много добър похват да се намекне, че става въпрос за рисуване, а не за зоологическа градина, примерно.

15
CorelDRAW / Illustrator / Re: Лого на amazonkibg.info
« -: Октомври 07, 2008, 08:01:25 am »
По принцип съм от мълчаливите но сега не се стърпях и ще добавя и аз...
Така, явно на жените тук много им се   [smiley=22d9.gif] [smiley=sexhq5.gif]
Защото всички имат много разкрепостено съзнание, което пък от друга страна е много хубаво.  [smiley=263.gif]  [smiley=289.gif] по принцип, но де факто...
Много ми харесва логото ти, личи си творческата ти мисъл, което ме навежда на мисълта, че не правиш нещата на изуст и имаш потенциал. Продължавай да се развиваш, а останалите ги остави на мен. [smiley=289.gif] [smiley=263.gif]

Страници: [1] 2 3 ... 9